nl
nieuws
nieuws

Wat is een onregelmatige schroef en wat zijn de eigenschappen ervan?

July 22nd at 5:07pm

Buitenaardse schroeven zijn een speciaal type schroef met een andere vorm dan conventionele schroeven, meestal met een unieke kop- en schroefvorm. Vaak gevormde schroeven omvatten Y-gevormde schroeven, U-gevormde schroeven, T-gevormde schroeven, kruisvormige schroeven, H-gevormde schroeven, X-gevormde schroeven, en H+V-gevormde schroeven.

Onregelmatige schroeven worden voornamelijk gebruikt voor het verbinden van diverse accessoires, zoals steunstangen, drijfstangen, enz., maar kunnen ook worden gebruikt voor het bevestigen van dunne platen en onderdelen die op schroefboten lijken.

Vanwege het unieke vormontwerp hebben onregelmatige schroeven een beter bevestigingseffect en betere trekprestaties in specifieke toepassingen.

Op het gebied van elektronische apparaten staan ​​vormschroeven hoog aangeschreven vanwege hun eenvoudige, snelle installatie en goede afdichtende werking. Ze worden veel gebruikt in batterijcompartimenten, signaalconnectoren, luidsprekers en andere onderdelen van digitale apparaten zoals digitale camera's, mobiele telefoons en computers.

De auto-industrie stelt hoge eisen aan schroeven, en onregelmatige schroeven zijn geleidelijk de voorkeurskeuze geworden voor auto-onderdelen vanwege hun hoge sterkte, goede duurzaamheid en andere voordelen. Ze worden veel gebruikt in automotoren, chassis, ophangsystemen en andere onderdelen.

Kortom, onregelmatige schroeven zijn schroeven met speciale vormen en functies, die een breed scala aan toepassingen hebben in elektronische apparaten, autoproductie en andere gebieden.