cs
zprávy
zprávy

Jaké jsou hlavní výhody sebe-pojistné matice?

July 22nd at 5:11pm

Samojistné matice jsou obvykle samojistné-uzamykání třením a principem práce je jejich vtlačení do předemnastavených otvorů plechu přes vyražené zuby. Průměr čtvercového přednastaveného otvoru je oněco menšínež průměrnýtovací matice.

Samojistné matice lze klasifikovat podle jejich funkcí jako zapuštěnénylonové kroužky, hrdlový uzávěr a kovová zařízení proti uvolnění, znichž všechny patří k účinným maticím proti uvolnění.

Samosvorné matice mají výhody, jako je silná odolnost proti vibracím a uvolňování, zlepšená životnost matic a šroubů, pohodlnénakládání a vykládání, silná přizpůsobivost aneomezené specifikace velikosti. Jsou široce používány v mechanických zařízeních, automobilech, letadlech, lodích a dalších oblastech.

Výhody sebe sama-pojistné matice zahrnují především:

1. Silný výkon proti vibracím a uvolnění: V oblasti mechanického zařízení, automobilů, letadel, lodí atd.-pojistné matice mohou snížit možnost uvolněnínebo vypadnutí matic v prostředí s vibraceminebo vibracemi a zlepšit bezpečnost zařízení.

2. Zlepšení životnosti matic a šroubů: vlastní-pojistné matice mají vysoké požadavkyna délku otáčení šroubu, což může zkrátit délku otáčení a zvýšit počet otočení šroubu, čímž se zlepší životnost šroubů.

3. Pohodlnénakládání a vykládání: vlastní-Pojistné matice mají charakteristiku volného otáčení, které se může před utažením volně otáčet a při utahování působí pouze kroutícím momentem, čímž usnadňujenakládání a vyjímání.

4. Silná přizpůsobivost: sebe-pojistné maticenejsou ovlivněny prudkými změnami teplot a lze je použít v různých extrémních prostředích se širokou škálou aplikací.

5. Neomezené specifikace velikosti: vlastní-pojistné matice lze spárovat se standardními šrouby bez omezení velikostí.